Konjakkinen härkäpata

Näitä tarvitset:
-
400–500 g Kotkan Lihamestarien Naudan sisäpaistia kuutioituna
-
1 sipuli
-
2 rkl voita
-
1⁄2 tl suolaa
-
1⁄2 rkl vehnäjauhoja
-
2 dl vettä
-
¼ kouraa viheripippuria
-
¼ kouraa rosepippuria
-
2 rkl konjakkia
-
1 dl kermaa
-
1 rkl lihafondia
-
150 g smetanaa
Ruskista lihakuutiot pannulla. Laita lihat pataan, huuhtele pannu vedellä ja kaada lihojen päälle. Sekoita jauhot ja vesi ja kaada lihojen joukkoon. Kuutioi sipulit ja murskaa pippurit. Lisää loput ainekset pataan. Hauduta palapaistia miedolla lämmöllä tunnin ajan ja lisää smetana. Hauduta vielä tunti tai kunnes lihat ovat mureita. Nautiskele!